Cookie voorkeuren

 

Dierenpension 'Marknesse'

Gun uw dier ook vakantieplezier!

Speelpleinen Dierenpension Marknesse

Het pension

Een opsomming van faciliteiten en service van ons dierenpension:

Frisse lucht en bewegingsvrijheid voor de dieren
Het buitenverblijf van de honden is extra groot, zodat ze zich ruim voldoende kunnen bewegen. Bovendien kunnen de honden zich naar hartelust uitleven in de speelpleinen.
Een boswandeling in het bos achter ons pension is tegen meerprijs mogelijk. Dit moet u aangeven bij inchecken van uw huisdier.

Kwaliteitsvoeding, afgestemd op elk dier afzonderlijk
De baas kan aangeven wat het dier gewend is. Zo zal het bij ons ook gevoed worden.

Gast in Dierenpension MarknesseMedische zorg
De dieren worden elke dag nagekeken. Rijksgediplomeerde vakkennis zorgt ervoor dat eventuele problemen snel worden gezien. Naast deze dagelijkse controle komt er op afroep een dierenarts die de dieren van het pension controleert als dat nodig zou zijn.

Ziekte
Uw huisdier kan tijdens zijn pensionverblijf ziek worden.
Houdt u er ook rekening mee, dat bijvoorbeeld de vaccins tegen kennelhoest bij honden niet voor 100% werkzaam zijn, net zoals een antigriepprik bij mensen geen volledige bescherming biedt. Gelukkig gebeurt het niet zo vaak, maar als een dier ziek wordt, nemen we zo snel mogelijk contact op met de dierenarts. De behandelkosten zijn voor rekening van de eigenaar.

Kennels Dierenpension Marknesse

Goede hygiëne
De verblijven worden elke dag met zorg schoongemaakt. Hetzelfde geldt voor de drink- en etensbakken.

Milieuvriendelijkheid
Dierenpension “MARKNESSE” beschikt over een ingenieus en uniek systeem dat het afvalwater ter plaatse zuivert en direct afvoert. Daarnaast gebruiken we producten die biologisch goed afbreekbaar zijn, zoals speciale schoonmaakmiddelen die het milieu ontzien.


Gast in Dierenpension Marknesse

Persoonlijke aandacht voor de dieren
Uw hond krijgt bij ons regelmatig een goede borstelbeurt. Dit is één van de vele dingen die horen bij een goede verzorging van de hond. De eerder genoemde rijksgediplomeerde vakkennis draagt daar haar steentje aan bij.

Daarnaast: Wij houden van dieren en vanuit die liefde zal uw trouwe viervoeter worden opgevangen. Uw hond is hier in goede handen, u kunt met een gerust hart van huis!


Inentingen en inentingsbewijs
Uw hond moet een geldig inentingsbewijs hebben. Dat betekent dat de enting niet ouder mag zijn dan een jaar op het moment dat uw hond bij ons logeert. Voor de hond betekent dat een cocktail van meerdere ziektes en vanaf 1 januari 2005 stellen wij ook een enting voor kennelhoest verplicht. Dat is nr 7 en 8 in het entboekje. Nr 8 is de neusspray deze werkt al binnen drie a vier dagen en beschermd zeer goed.

Albert & Tine WubsU moet het inentingsbewijs meebrengen en bij ons achterlaten. Uiteraard krijgt u het weer retour bij het ophalen van uw hond.

Volgt uw hond een dieet of moet het medicijnen krijgen, vermeld dit dan bij aankomst en neem voldoende voedsel en medicijnen mee.
Wij zorgen ervoor dat uw hond het speciale voedsel en/of de voorgeschreven medicijnen toegediend krijgt, kijk hier voor de tarieven.