Cookie voorkeuren

 

Dierenpension 'Marknesse'

Gun uw dier ook vakantieplezier!

 

De Dibevo algemene voorwaarden voor Dierenpensions zijn na reservering van toepassing op de overeenkomst. In verband met het coronavirus gelden er, conform artikel 19 van de Dibevo algemene voorwaarden voor dierenpensions, aanvullende voorwaarden op artikel 6 - de aanbetaling en artikel 9 - annuleringsregeling. Wij vragen u kennis te nemen van deze aanvullende voorwaarden alvorens u overgaat tot reservering:

  1. Heeft u geboekt / gereserveerd voor de opvang van uw dier in de periode voor 1 juni 2020 en u annuleert uw reservering, dan ontvangt u uw aanbetaling retour minus 10% administratiekosten. Zie onze annuleringsregeling.

  2. Heeft u geboekt / gereserveerd voor de opvang van uw dier in de periode na 1 juni 2020 en u annuleert uw reservering in de maand maart, april of mei 2020, dan annuleren wij de door u gemaakte reservering. maar ontvangt u de aanbetaling niet retour. Het bedrag voor de aanbetaling blijft daarentegen wel staan en wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor het eerstvolgende verblijf van uw dier in ons dierenpension.

 

Is voor u het reserveringsformulier niet zichtbaar?

Klik dan op deze link om toch voor uw hond een plekje te reserveren in ons pension: reserveringsformulier.

Excuses voor het ongemak.